Print this page
 

Når utfordringene blir for store
c
c Foto: Trude Sletteland
 
Foto: Trude Sletteland
Det kan være mange grunner til at mennesker faller utenfor arbeidslivet i en periode i livet. For noen fører dette til at de mister selvtillit og arbeidsenergi, bare ved at de mangler muligheten til å vise seg selv og andre at de faktisk får ting til. Veldig mange har mange ressurser de ikke får tak i så lenge de ikke blir utfordret.


o Har bedriften små ressurser til å ta seg av de sykmeldte?

o Trengs det hjelp utenfra til å kartlegge problemstillinger og prøve å løse problemer på en ny måte?

o Når man er utbrent eller sliten og har mistet evnen til å glede seg, trenger man ofte hjelp til å finne igjen glød og motivasjon.


På Impulssenteret ønsker vi å gi muligheten til å finne tilbake til gløden og selvtilliten.

Vi mener at dette kan være meget kostnadseffektivt for en bedrift. Ved å gi arbeidstakeren anledning til å få påfyll en dag eller to i uken, eller et par timer, kan denne arbeidstakeren få tilbake gløden og energien som skal til for at han skal kunne gjøre en så god jobb som mulig for arbeidsgiveren.

En arbeidstaker som kommer tilbake på jobb full i optimisme og godt humør, vil kunne påvirke hele arbeidsmiljøet positivt. Alle kan ha glede av en slik prioritering.

Vi skreddersyr opplegg etter behov og trener opp den positive muskelen og hjelper med å overføre bruken av den til alle sider av livet.

Høres dette drøyt ut? Prøv da, vel! Påfyll av positiv energi kan i alle fall ikke skade!